REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Igor Tudor još nije odgovorio na OM-ovu poboljšanu ponudu ugovora, izgleda kao “čovjek spreman na rastanak”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.05.23. | 13:53

Poznavajući 45-godišnjeg Splićanina, odluči li se Juventus za njega, pješice će krenuti prema Torinu

Izvori koje je kontaktirao Get French Football News otkrili su da je Igoru Tudoru Olympique iz Marseillea ponudio poboljšani ugovor, no hrvatski izbornik još nije odgovorio.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tudor je ljetos zamijenio Jorgea Sampaolija u svlačionici na Vélodromeu. Argentinac je bio frustriran Marseilleovim ljetnim prijelaznim rokom nakon što je doveo Les Phocéens do drugog mjesta u Ligue 1. Ove godine klub će završiti na trećem mjestu u prvoj ligi Francuske, što znači da će Olympique Marseille morati proći kroz doigravanje (4. pretkolo) da bi se dokopao grupne faze Lige prvaka.

No, kao i prošle godine, ponovno vlada neizvjesnost oko trenerske pozicije u klubu. Get French Football News saznaje da je Tudoru ponuđen novi ugovor, a iako on tek treba odgovoriti, očekuje se da će se o njegovoj budućnosti odlučiti sljedeći tjedan. Tudoru je preostala još jedna godina ugovora s OM-om, a L'Équipe ga je povezivao s klupom Juventusa, gdje se Hrvat proslavio kao igrač.

“Moja budućnost? Već sam o tome govorio prije utakmice i nemam što više za dodati”, rekao je Tudor u subotu navečer nakon Marseilleovog domaćeg poraza od Bresta (1-2).

“Postoje neka interna pitanja o kojima ću razgovarati sa čelnicima sljedećeg tjedna. Imamo iskreni odnos, dobar odnos. Iskreno, mislim da u bivšim klubovima nikad nisam imao takve odnose s čelnicima kluba”, Tudorove su riječi s konferencije za medije na kojoj se najavljivala utakmica s Brestom.

RMC navodi da se u Marseilleu brinu zbog Tudorovih izjava, navodeći da se one čine kao da dolaze od “osobe koja se sprema na odlazak”. Posebice jer zasad nisu razmišljali o njegovoj eventualnoj zamjeni.

“Od 7. kolovoza 2022. do 27. svibnja 2023. godine, od prve do zadnje domaće utakmice sezone popularnost Igora Tudora nikad nije ‘uzletjela‘ u očima Marseilleovih navijači. Došlo je do malog popravljanja tijekom sezone nakon debija protiv Reimsa prošlog ljeta, ali javni prijem nije bio jako topao kada je njegovo ime prozvano uoči utakmice protiv Bresta u subotu navečer i s dijela tribina čuli su se zvižduci”, piše L‘Equipe.

Poznavajući Tudora, odluči li se Juventus za njega, pješice će krenuti prema Torinu! (G)



Tagovi

Igor TudorMarseilleOlympique MarseilleBrestLigue 1JuventusL'Eqipue

Ostale Vijesti