Idealna momčad prvog kruga SP-a: Kane najbolji, u postavi i jedan Hrvat i to ogromno iznenađenje

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 16:57

Zanimljiva postava.

Prvi dio Svjetskog prvenstva je za nama, sutra kreću utakmice osmine finala pa je vrijeme za svođenje računa nakon prvih 48 utakmica. Rezime prvog kruga Mundijala napravila je i internetska stranica WhoScored, specijalizirana za nogometnu statistiku, koja je složila najbolju momčad prvog dijela.

> ODIGRAJ HRVATSKA - DANSKA

U prvih 11 našao se i jedan Hrvat i to onaj koji će mnoge iznenaditi – Ivan Strinić. On je za dvije utakmice prosječno ocijenjen sa 7,3 te je najbolji lijevi bek na cijelom Mundijalu. Luka Modrić, iako je igrao odlično i dva puta bio proglašen igračem utakmice, nije uspio izboriti mjesto u veznom redu gdje se nalaze Coutinho (7,9) i Aleksandr Golovin (8,3).

Najbolje ocijenjeni igrač je Harry Kane (9,0), odmah do njega drugi napadač u udarnoj postavi Romelu Lukaku (8,9), a tu je i Neymar (8,5) koji u ovoj postavi igra na lijevom krilu. S druge strane je Kieran Trippier (8,2), a društvo Striniću u obrani prave Mikael Lustig (7,3), Yerry Mina (8,4) i Jose Gimenez (8,4). Na golu je Cho Hyun-Woo (7,6).

(Foto: Action Images)


Tagovi

Rusija 2018Svjetsko prvenstvo u nogometuCho Hyun-WooJose GimenezYerry MinaMikael LustigKieran TrippierNeymarRomelu LukakuHarry KaneAleksandr GolovinIvan StrinićCoutinho

Ostale Vijesti