Iako u Rijeci i stoperi zabijaju, na pomolu veliko napadačko pojačanje u pohodu na titulu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.02.17. | 16:26

Ivan Mance je potvrdio kako Rijeka kombinira oko povratka Romana Bezjaka!

Novo pojačanje Rijeke u pohodu na naslov prvaka, Šibenčanin Ante Kulušić, uspješno se predstavio u dresu svog novog kluba na pripremnoj utakmici odigranoj u subotu, kada je Rijeka pobijedila Domžale rezultatom 3:2.

Kulušić – iako stoper – postigao je dva pogotka u toj pobjedi i zaradio skandiranje publike. Iskusni igrač godinama je igrao u Turskoj, a posljednji put se s Rijekom susreo još 2008., i to u dresu Šibenika. Sada se nada kako će pripomoći u povijesnoj utrci za naslov. Nakon utakmice je izjavio:

"Zabio sam dva gola i zaradio ovacije publike. Puno mi to znači. U Rijeku me privukao sportski rezultat. Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke!"

Ali, dok su s njim ojačali stoperske pozicije, uzdrmane odlaskom Mitrovića i ozljedom također novopridošlog Župarića, ostavljeno je otvoreno pitanje napadača. Angažman Jelavića propao je u zadnji tren zbog odštete koju traži njegov trenutačni klub, ali pojavilo se novo potencijalno ime.

Roman Bezjak, slovenski napadač - koji je prošlog ljeta kao tada najbolji strijelac prešao u redove njemačkog bundesligaša Darmstadta za 2.4 milijuna eura – nije se nametnuo u Njemačkoj, gdje je ove sezone odigrao dvanaest utakmica, ali od toga samo dvije od početka do kraja, pritom ne zabivši niti jedan gol. Ljubav Rijeke i Bezjaka je uzajamna, ali proces povratka sigurno nije lagan.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka osvrnuo se i na taj potencijalni dolazak:

"Svi znamo kakav je Roman Bezjak ostavio trag u Rijeci i o kakvom je igraču riječ. Međutim, ne bih ništa unaprijed govorio. Vrata povratka su malo otvorena, ali nije to tako jednostavno realizirati."

Nema sumnje kako bi povratak igrača koji je zabio 25 golova u dvije sezone bio ogromno pojačanje za Kekovu momčad. Ipak, nećemo trčati pred rudo da se ne bi ponovio „slučaj Jelavić“...

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ante KulušićRoman Bezjak

Ostale Vijesti