Action Images / Tony O'Brien
Action Images / Tony O'Brien

Hvala, ali ne hvala: Lampard neće preuzeti fenjeraša Premier lige

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.11.21. | 19:15

Ptoslavljeni veznjak je odlučio odbiti izazov, i dalje se čeka na novog trenera kanarinaca

Zvučalo je u najmanju ruku - izvedivo. Frank Lampard u Norwichu na poziciji trenera izgleda kao savršena stepenica u novom trenerskom početku bivšeg veznjaka Chelseaja. Legenda Bluesa je dobila prošle sezone priliku na Stanford Bridgeu, no Roman Abramović nije imao strpljenja za početnika Lamparda, rezultat je trebao doći odmah i sada, pa nije za čuditi da je Frankie brzo otpušten sa svog radnog mjesta. Nekoliko mjeseci je Lampard mirovao no upražnjeno trenersko mjesto na klupi Norwicha je razgolicalo maštu navijača i uprave Kanarinaca.

I baš kad se učinilo da je Frankie samo jednim parafom udaljen od posla, stiže demant. Frank Lampard se zahvalio upravi Plavaca i odbio posao glavnog trenera Norwicha. Vijesti donosi Daily Mail i dodaje kako je drugi najizgledniji kandidat za klupu - Dean Smith.

Pedesetogodišnji stručnjak je donedavna vodio Aston Villu je ostao bez posla jer su Villiansi samo sjena prošlogodišnjih predstava, a Norwich bi s njim trebao dobiti iskusnog stručnjaka koji će pomoći posljednjeplasiranom Norwichu da proba zadržati teško izboreni premierligaški status.

Što se Ville tiče, oni su se već snašli. Steven Gerrard je novi trener giganta iz Birminghama, dok je Norwich i dalje u lovu na novog stratega. Ništa ne garantira da će Smith prihvatiti ponudu no Premier liga je uvijek izazov. Pogotovo kada treba spasiti ekipu od ispadnja.

Možda se posla prihvati Sam Allardyce, no to je trenutno samo - ideja.



Tagovi

Frank LampardNorwich CityDean Smith

Ostale Vijesti