RITZAU SCANPIX/Action Images
RITZAU SCANPIX/Action Images

Steven Gerrard je novi trener Aston Ville!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 11.11.21. | 11:05

Potvrđeno na službenim klupskim kanalima.

Znamo da je prizor Stevena Gerrarda s dresom nekog engleskog kluba koji se ne zove Liverpool veoma čudan, ali oči vas ne varaju i ne radi se o fotomontaži. Službeni Twitter Aston Ville upravo ga je potvrdio kao novog tenera prve momčadi.

Legenda Liverpoola se tako nakon tri godine u Škotskoj i prošlosezonskog naslova prvaka kojim je prekinuo dominaciju Celtica sada vratio u Englesku.

U Birmighamu smatraju kako ih jedan od ponajboljih engleskih igerača ikada može odljepiti s dna tablice i ovaj ambiciozni klub povesti u novu uspješnu eru. Aston Villa se nakon više od tri godine suradnje rastala s obožavanim trenerom Dean Smithom. U aktualnoj i prošloj sezoni potrošili su više od 200 milijuna eura na pojačanja, pa su gazde zaključile kako trenutno 16. mjesto nije prihvatljivo.

Također se nalaze u top 10 klubova na svijetu po ukupnom trošenju u prijelaznim rokovima nakon izbijanja pandemije korona virusa, a osim u odštete za Buendiu i društvo uložili su puno novca i u razvijanje klupske infrastrukture kao što su akademija i kadrovi na analitičkim pozicijama.

Gerradova premijera na klupi biti će sraz s Brightonom koji ga čeka nakon reprezentativne pauze.



Tagovi

Steven GerrardAston Villa

Ostale Vijesti