HSV sramotnom utakmicom ponovno ostao bez izgleda za povratak u Bundesligu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.06.20. | 18:10

Nekadašnji velikan je imao sve u svojim rukama, ali...

Odigrano je posljednje kolo njemačke Cvajte, a najveći tragičari dana su ekipa HSV-a, koja je imala sve u svojim rukama, ali su sramotnom predstavom sve prosuli.

U prošlom kolu, klub koji je do prije dvije sezone nosio naziv Bundesligaški Dinosaur je izgubio treće mjesto od Heindenheima, ali je danas ipak imao veliku priliku to zaboraviti i vratiti se na mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije, točnije u borbu s Werderom za preostalo mjesto u Bundesligi.

Izravni konkurent Heidenheim je gostovao kod Arminije koja je već ranije osigurala prvo mjesto te su možda neki očekivali kako će igrati opušteno, međutim  momčad iz Bielefielda je odigrala šampionski i pomela protivnike s 3:0 te tako pomogla HSV.

U isto vrijeme momčad iz Hamburga je na svom stadionu igrala protiv rasterećenog Sandhausena, a tri boda su bila apsolutna realnost. Međutim, dogodio se totalni horor, ne da nisu uspjeli pobijediti već su se osramotili i primili petardu izgubivši 1:5 i tako drugu drugoligašku godinu zaredom završili na četvrtom mjestu. Poraz je to koji će navijači teško oprostiti treneru Heckingu, kao i igračima i pitanje je kako će nekadašnji velikan izgledati slijedeće sezone.

Uglavnom, Arminia kao prvak Cvajte i drugoplasirani Stuttgart povratnici su u Bundesligu, dok će u dodatno doigravanje trećeplasirani Heidenheim i Werder.

U donjem dijelu tablice se također odigravala mini drama. Prije zadnjeg kola je bilo poznato kako su Dinamo Dresden i Wehen sigurni putnici za treću ligu. Međutim, ostalo je pitanje tko će u dodatne kvalifikacije za očuvanje statusa. Karlsruher je to mjesto držao do sve do 67. minute, kad je Kiel na domaćem terenu izjednačio protiv Nurnberga te tako njih poslao u doigravanje, a nekadašnji klub Slavena Bilića, Srećka Bogdana i Dina Drpića ostavio u ovom društvu i slijedeće sezone.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Fabian Bimmer/Reuters)

 


Ostale Vijesti