Miranda Cikotic/PIXSELL
Miranda Cikotic/PIXSELL

Hrvatski veznjak bi mogao nastaviti karijeru u Bugarskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 18:13

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Turskoj

U ljeto 2019. godine hrvatski veznjak Karlo Muhar zamijenio je žuti dres zaprešićkog Intera za onaj Lech Poznana. Prve godine u dresu poljskog kluba nastupao je 32 puta zabio jedan gol i dva puta asistirao, a onda je u idućoj sezoni dobivao sve manje prilika. U sezoni 2020./21. skupio je 11 nastupa pa je na zimu minutažu potražio u turskoj Super ligi.

Krajem prosinca ove godine na posudbu ga je doveo turski Kayerispor u kojem je igrao s nekadašnjim napadačem Hajduka i Osijeka Antonom Maglicom. Za Kayespor je upisao 16 nastupa te zabio i asistirao jednom.

Po povratku s posudbe u Poljsku nije se našao u planovima trenera pa će potražiti novi angažman, a prema pisanju poljskih medija čini se da ga je našao. Za njegovo dovođenje zainteresiran je bugarski klub CSKA Sofija s kojim se u Konferencijskoj ligi dobro upoznao Osijek. Nakon što su eliminirali hrvatskog predstavnika, isti podvig napravili su i protiv češkog Plzena.

Poljaci pišu da je Muhar još u ponedjeljak napustio Poznan i vratio se u Hrvatsku odakle bi trebao otići na potpis ugovora s CSKA. Lech ga je doveo prije dvije godine za 300 tisuća eura, a nije poznato za koliko će ga pustiti u Sofiju.

Muhar je prije dolaska u Zaprešić bio član Lokomotive i Dinama.


Tagovi

Lech PoznanCSKA SofijaKarlo Muhar

Ostale Vijesti