Hrvatski reprezentativac ostao bez trenera, otpušten cijeli stručni stožer

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.04.20. | 09:58

Mjere štednje.

Pandemija koronavirusa uzdrmala je kompletno nogometno tržište, a klubovi su u osjetljivom trenutku ostali bez prihoda. Stoga se u gotovo cijeloj nogometnoj Europi krenulo s mjerama štednje, a na radikalan se potez odlučio engleski drugoligaš Luton.

Klub za kojeg brani hrvatski reprezentativac Simon Sluga, otpustio je glavnog trenera Graema Jonesa. Njegov pomoćnik Gary Brabin, trener Inigo Idiakez i trener vratara Imanol Etxeberria također, su dobili raskide ugovora.

"Zbog trenutne situacije koja utječu ne samo na nogomet već i na svijet u cjelini, klub poduzima korake prema restrukturiranju kako bi smanjio svoju bazu troškova i stvorio efikasnost unutar nogometnog odjela," poručili su sa Kenilworth Roada.

Luton se mučio cijelim tijekom sezone i u 37 odigranih utakmica upisao je samo deset pobjeda. Trenutno su na 23. mjestu sa samo šest bodova prednosti u odnosu na momčadi koji su u zoni ispadanja. Sluga je u tekućoj sezoni nastupio u 24 utakmice Championshipa, primio je 39 golova i tri je puta sačuvao praznu mrežu. Branio je i u jednom dvoboju FA Kupa, ali njegov je Luton poražen s čak 4:0 od Bournemoutha. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Luton TownSimon Sluga

Ostale Vijesti