Hrvatski napadač na meti dva kluba iz Premiershipa

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.09.20. | 13:36

Sjajna sezona nije prošla ispod radara.

Ante Budimir iza sebe ima sjajnu sezonu, no Mallorca je unatoč njegovim golovima ispala iz najvišeg ranga španjolskog nogometa, a hrvatskom napadaču se nešto i ne igra u Segundi pa bi odlazak bio odličan za obje strane.

Već duže vrijeme se po medijima piše o interesu raznih klubova iz La Lige pa se tako špekuliralo s odlaskom u Sevillu, Villarreal, no problem je iznos od 15 milijuna koliko Mallorca potražuje pa i bez obzira što su ispali iz lige.

No, posljednja informacija koju je izbacila Marca kaže da je Budimir na meti dva kluba iz Premier lige. Navodno bi ga u svojim redovima htjeli vidjeti Aston Villa i Sheffield United te da su spremni platiti iznos koji potražuje sadašnji klub.

Budimir ne želi ostati u klubu i igrati Segundu i to daje svima na znanje pa ga u zadnje vrijeme po medijima prozivaju ljudi iz kluba. No, hrvatski napadač bi želio ostati u španjolskoj, međutim kako stvari stoje ili će u Premier ligu ili ostaje nezadovoljan gdje je trenutno.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Ante BudimirMallorca

Ostale Vijesti