Hrvatski napadač majstorijom ostao na vrhu ljestvice strijelaca (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 08:08

Sjajni mladi reprezentativac trpa kao na traci te je korak do velikog uspjeha.

Slavia Prag je osigurala naslov prvaka Češke, a njen napadač Petar Musa odličnim partijama nastoji uzeti titulu najboljeg strijelca Fortuna lige.

Dijete posrnulog Zagreba 22-godišnji Petar Musa vratio se ove zime s posudbe u Liberecu te je u proljetnom dijelu sjajnim partijama pomogao Slaviji obraniti naslov prvaka Češke.

Musa je u prvoj polusezoni zabio sedam golova za Slovan, što je ponukalo Slaviju da mu da novu priliku. Iako mu nisu puno pomogli sa minutažom, startao je tek sedam od 14 utakmica, mladi Musa zabio je sedam prvenstvenih golova u ovoj polusezoni te s ukupno 14 pogodaka kolo prije kraja prvenstva dijeli vrh ljestvice strijelaca tamošnje lige s prvim napadačem Sparte.

Jučer je Musa u pobjedi Slavije baš protiv njegovog bivšeg kluba Slovana zabio treći gol u pobjedi 1:3. Hrvatski napadač je u 49. minuti varkom tijela izbacio svog čuvara i majstorski prebacio domaćeg vratara Nguyena.

Gol možete vidjeti na videu od 1:34.

U češkoj Fortuna ligi je ostalo samo kolo do kraja, prvak se zna, međutim nama će biti zanimljivo popratiti najveći derbi tamošnjeg nogometa na Sinobo stadionu između Slavije i Sparte te borbu za titulu najboljeg strijelca između našeg Petra Muse i 31-godišnjeg spartinog Kozaka.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshot Youtube)

 


Tagovi

Slavia PragPetar Musa

Ostale Vijesti