Screenshot
Screenshot

Hrvatska danas igra protiv prvaka Afrike i domaćina turnira

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 16.04.23. | 11:57

Bit će zanimljivo ispratiti kako će Futsal Vatreni parirati jednoj takvoj reprezentaciji.

Nakon što je hrvatska futsal reprezentacija u prvom kolu jakog međunarodnog turnira u Rabatu (13. - 18. travnja) svladala Francusku 5:4, danas će Futsal Vatreni odigrati protiv aktualnog prvaka Afrike i četvrtfinalista posljednjeg Svjetskog prvenstva Maroka.

Domaćini su u svojoj prvoj utakmici na turniru svladali Japan s 3:2 te nas očekuje dvoboj dvije za sada neporažene momčadi na turniru. Dvoboj protiv reprezentacije Maroka bit će pravi ispit zrelosti za prilično pomlađenu hrvatsku reprezentaciju koju vode Marinko Mavrović i pomoćnik mu Kujtim Morina. S druge strane, Maroko je jedna prilično iskusna reprezentacija s igračima koji dugi niz godina igraju zajedno i to na najvišoj razini i bit će zanimljivo ispratiti kako će naši predstavnici parirati jednoj takvoj reprezentaciji.

Hrvatska je, recimo, protiv jake i ambiciozne Francuske u prvom poluvremenu izgledala sjajno, imala je prednost od 5:1, da bi u nastavku morala spašavati pobjedu što se donekle može pripisati i nedostatku iskustva.

Dvoboj između Hrvatske i Maroka igra se u 22 sata po našem vremenu, a utakmicu ćete moći pratiti ovdje:

Nakon utakmice protiv Maroka, Hrvatska će turnir u Rabatu zaključiti u ponedjeljak (17. travnja) dvobojem protiv Japana koji je nakon Maroka upisao i 0:3 poraz protiv Francuske.

Hrvatska je nedavno bez poraza zaključila Glavnu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2024. i trenutno iščekuje žrijeb Elitne runde kvalifikacija koja će iznjedriti pet sudionika Svjetskog prvenstva i još četiri sudionika Playoffa za plasman na Mundijal 2024. koji će se održati na još uvijek nepoznatoj lokaciji.



Tagovi

Hrvatska futsal reprezentacijaFutsalfutsal

Ostale Vijesti