Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv Ivana Bebeka, sudac se mora očitovati do podne!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 29.09.21. | 16:47

Postupak je pokrenuo Marijan Kustić.

Nakon što su u javnost 'procurile' audio snimke suca Ivana Bebeka "predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, odmah je zatražio pokretanje disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka, kao i hitno očitovanje o ovoj snimci od strane Ivana Bebeka te predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića. Hrvatski nogometni savez pravodobno će obavijestiti javnost o ishodu disciplinskog postupka protiv Ivana Bebeka", stoji u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Ivan Bebek mora se očitovati od ovom 'slučaju' do četvrtka u podne, a očitovat će se morati i Bruno Marić predsjednik Komisije nogometnih sudaca. Nakon toga HNS će odlučiti o sankcijama.

"Primio sam zahtijev za očitovanjem od predsjednika Marijana Kustića na predmetni događaj. Nakon toga sam ja uputio zahtjev za očitovanjem sucu Ivanu Bebeku. Nakon što se dobiju sva očitovanja, dati ćemo i službeni stav", kazao je Marić.

Autentičnost audio-snimke još uvijek nije potvrđena.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju na cijelu situaciju osvrnuo se i prozvani Blaž Duplančić: 

“Nevjerojatno mi je da se jedna javna osoba koristi takvim rječnikom. A što se tiče dijela u kojem govori o “mijaukanju” i slično, to najbolje oslikava kakav odnos ima prema Hajduku svih ovih godina. Naravno, ako je snimka autentična”.


Tagovi

Ivan BebekHrvatski nogometni savezHNSMarijan Kustić

Ostale Vijesti