Alen Lesicki/Germanijak
Alen Lesicki/Germanijak

Hameed: "Oteli su me zbog nogometa. U Gorici se osjećam sigurnim"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 12:20

Gorica je i službeno registirala igrača oko kojeg se digla prašina nakon što je otet u Mađarskoj koncem prošlog mjeseca

“Živ je i zdrav”, objavili su u Gorici nakon što pet dana nisu mogli pronaći Abdullaha Talal Hameeda, igrača iz Iraka kojeg su potpisali tijekom ljeta. Hameeda je pronašla mađarska policija, a desetak dana kasnije izašao je pred medije i prenio svoju priču koja je okupirala javnost. Morali su to u Gorici napraviti kako bi dali do znanja da oni kao klub nemaju veze s tim incidentom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

“Komunicirali smo svi tijekom te situacije, slučaj je na koncu dobro završen. Hameed se priključio momčadi, a sve ono što se događalo objavljeno je u policijskim izvješćima. Gorica je bila na dispoziciji svima, od obitelji do policije. Danas smo dobili dozvolu za registraciju, on je i službeno naš član”, predstavio je Hameeda predsjednik kluba koji je dodao kako je igrač stigao u Goricu na preporuku Damira Milanovića koji je bio asistent Deana Klafurića u Honvedu.

“Kada je stigao Atiemwen iz druge lige, svi su se čudili. Na koncu smo ga prodali za dva milijuna eura…” rekao je Nenad Črnko u uvodu prije nego je dao mikrofon u ruke Abdullahu Talal Hameedu.

“Sretan sam i ponosan što sam dio ovog kluba. Gorica je bila dobra prema meni od prvog dana. Od predsjednika, suigrača, trenera i ljudi iz kluba. Hvala im na pomoći koju su mi dali tijekom ove situacije…”, rekao je Hameed koji je potom iznio ono malo detalja koje je mogao. Naime, na preporuku policije - ne smije javno pričati gotovo ništa o svom nestanku.

“Bila je to šokantna stvar u mom životu. Oteli su me iz apartmana. Bilo je loša situacija, teška za mene u svakom smislu. Ali, klub je stao uz mene. Ne želim razmišljati previše o prošlosti”, rekao je novi igrač Gorice dodavši kako je otmica povezana s nogometom

“To je tamna strana nogometa. Nešto što mnogi proživljavaju, ali možda ne tako kao ja. Iskreno, želim ostaviti to iza mene. Izgubio sam na kilaži, mentalno mi je bilo teško. Imam sve što mi treba ovdje, najviše sigurnost. Na meni je da fokusiram na budućnost”.



Tagovi

HNK GoricaHNLNenad Črnko

Ostale Vijesti