Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Halilović u 90+4. zabio za remi Tabora i Maribora, Tolić nije konkurirao za ogled, Čuić osigurao Radomlju tri boda

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.05.23. | 21:06

I u susjedstvu je bilo zanimljivo kao i u HNL-u.

Talentirani napadač Hajduka na privremenom radu u Radomlju, Filip Čuić, zabio je u 86.minut jedini pogodak u gostujućem slavlju Radomlja protiv Brava u 35.kolu Slovenske nogometne lige. Čuiću je to bio četvrti pogodak u sezoni, a za Radomlje su igrali još njegov brat Mario, Tin Hrvoj i nekadašnji kapetan druge momčadi Hajduka, a ujedno i asistent za jedini pogodak na utakmici, Vicko Ševelj.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Svih 90 minuta su za Bravo odigrali Matija Obranić i Dinamov stoper Maro Katinić, dok je Denis Bušnja, koji je zimus stigao na posudbu iz Rijeke, na terenu bio do 80.minute.

U prvoj utakmici dana fenjeraš Tabor odigrao je 1-1 protiv Maribora, a bod je domaćinu u četvrtoj minuti sudačke nadoknade osigurao Dino Halilović. Violice, u čijim redovima nije bilo Marka Tolića, su u vodstvo stigle u 46.minuti preko Jakupovića, a za taj mu je pogodak asistirao Ivan Brnić.

U redovima domaćina Marasović je igrao do 90+3.minute, Briški je teren napustio u 89.minuti, dok je posljednje 32 minute na terenu bio Tom Alen Tolić. Za Maribor je Marin Laušić odradio svih 90 minuta, dok je Ivan Brnić zamijenjen u 81.minuti.

Podsjetimo, jučer je u pobjedi Mure protiv napadač Osijeka Mirlind Daku postigao hat-trick protiv ND Gorice, Franko Kovačević i Bartol Barišić režirali su 2-1 pobjedu Domžala protiv Olimpije, dok je Celje s 2-0 slavilo protiv Kopera.



Tagovi

Slovenska nogometna ligaMariborDino HalilovićFilip Čuić

Ostale Vijesti