Hajdukove zvijezde razbijale vrata i vrijeđale novinare: Kasnije se posuli pepelom!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.04.15. | 08:50

Hajduk je sinoć u gradskom derbiju protiv Splita prosuo vodstvo od 1:0 na poluvremenu, te na kraju izgubio s 1:2.

Bila je to prva povijesna pobjeda Splita u Prvoj HNL na Poljudu, a poraz od gradskog suparnika teško je pao Hajdukovcima, koji su ostali četvrti s četiri boda manje od treće Lokomotive.

Artem Milevskij frustracije je izrazio razbijanjem stakla na vratima na ulazu u svlačionice, a i tijekom utakmice pokazivao je nervozu i nezadovoljstvo odlukama sudaca.

"Nisam trebao onako reagirati. Teško mi je pao ovaj poraz. Žao mi je zbog toga. Ispričavam se svima", poručio je kasnije Ukrajinac.

Bijesan je bio i Tino Sven Sušić, koji se nakon utakmice okomio na novinare. U prolazu im je dobacio nekoliko uvreda i nazvao ih "smećem". Kasnije se i on posuo pepelom:

"Ispričavam se svima zbog moje nepromišljene reakcije nakon utakmice. Reagirao sam vruće glave, iznerviran zbog poraza. Bio sam ljutit na sebe i na sve oko sebe i zato sam onako reagirao. Još jednom se ispričavam novinarima kojima sam uputio ružne riječi, svojim suigračima i ljudima u klubu jer ničim ne mogu opravdati takvo ponašanje", kazao je Sušić.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

HajdukArtem MilevskijTino Sven SušićSplit

Ostale Vijesti