Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Hajduk se oglasio oko nemilog događaja s kraja utakmice protiv Istre 1961: "Bezuvjetno osuđujemo incident, nadamo se da se neće ponoviti"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.09.23. | 17:11

Priopćenje Bijelih

Istra 1961 je sinoć šokirala Poljud, svladavši Hajduk pogotkom Matea Lisice u 101. minuti. A dok su Puležani slavili pogodak, netko je sa zapadne tribine stadiona u glavu pogodio rezervnog igrača gostujućeg sastava Erica Bjorkandera, niz čiju je glavu potekla krv.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Danas je Hajduk osudio nemili događaj, a klupsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

„HNK Hajduk čestita NK Istri 1961 na pobjedi. Poraz nikad nije ugodan, ali je sastavni dio sporta. Nažalost, incident koji se dogodio na kraju utakmice u kojem je nepoznatim predmetom pogođen igrač Istre 1961 ne služi nam na čast i bezuvjetno ga osuđujemo. Klupski čelnici su se nakon utakmice odmah ispričali igraču i njihovom klupskom vodstvu, a naši doktori su mu promptno pružili potrebnu medicinsku pomoć.

Ericu želimo što brži oporavak, vjerujemo da je riječ o izoliranom incidentu i nadamo se da se ovako nešto više neće ponoviti jer ovo svakako nije način za iskazivanje ljubavi i privrženosti prema Klubu te samo baca mrlju na sjajan dekor i atmosferu koju naši navijači stvaraju na Poljudu i na stadionima diljem Hrvatske. U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi“, poručili su s Poljuda.



Tagovi

HajdukIstra 1961HNL

Ostale Vijesti