Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL

Hajduk šalje dvojac na posudbu u novog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 10:38

Dvojica ljevaka su se već oprostila od momčadi u Zreču

S Hajdukovih priprema iz Slovenije stiže vijest da će dvojica mladih veznih igrača privremeno promijeniti klub. Tonio Teklić i Dino Skorup odlaze na posudbu u Hrvatski dragovoljac, s ciljem da tamo dobiju veću minutažu i steknu dodatno iskustvo.

Dvojica ljevaka su se već oprostila od momčadi u Zreču, odmah će se priključiti “dragovoljcima” i sigurno biti pojačanje za Sigećane.

Nešto stariji Teklić je za Hajduk sakupio 37 nastupa, od toga samo sedam u početnoj postavi. Povremeno bi bljesnuo potezom i lucidnošću, ali nije uhvatio kontinuitet kod nekoliko trenera Bijelih. Zapravo je najbolje partije pružao na posudbi u Varaždinu, možda mu nova promjena sredine pomogne da razvije neupitan talent.

Skorup je također kratko bio na posudbi u Varaždinu, a seniorsko iskustvo uspješno je gradio kroz drugu momčad Bijelih gdje je često bio ponajbolji igrač. Za prvu momčad nastupio je tek jednom u prošloj sezoni, a sada će u Hrvatskom dragovoljcu imati više minuta i više prilika da se dokaže i jednog dana vrati na Poljud.

Piše: Vedran Pavičić


Tagovi

Dino SkorupTonio TeklićHajdukHrvatski dragovoljacHNL

Ostale Vijesti