Hajduk pobijedio Slaven i preskočio Rijeku na drugom mjestu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.08.17. | 22:55

Slaven je opasno pokazao zube, pogotovo na početku utakmice.

Bolje su utakmicu otvorili gosti iz Koprivnice, koji su i pred sam kraj opasno stisnuli Bijele, ali nisu uspjeli zabiti pogodak. Prijetio je Slaven u prvih 20 minuta na sve strane, stisnuo Hajduk na svoju polovicu, ali nisu stigli do prednosti iako su bili konkretniji u prvom dijelu.

U nastavku je Hajduk bio dosta bolji, i to su realizirali preko Francka Ohandze u 62. minuti. To se pokazalo kao ključan detalj dvoboja jer usprkos dobrim prilikama Splićani više nisu tresli mrežu gosta iz Koprivnice.

Napravio je Carillo opet izmjene u sastavu, počeli su Carbonieri i Formitschow, igrao je i Pešić, a umjesto Stipice na vratima je bio Letica. Carillo svjesno ide na Europa ligu i čuvao je igrače za dvoboj s Evertonom u četvrtak, ali moglo mu se to ponovno obiti u glavu jer Slaven nije bio bezopasan.

Ipak, Bijele je sačuvao popularni 'Zolja' te tako postavio svoju momčad odmah do Dinama i ispred Rijeke. Slaven je sada na četvrtoj poziciji s devet bodova, ali može ga preskočiti Inter ukoliko sutra pobijedi u domaćoj utakmici.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Franck Ohandza

Ostale Vijesti