Hajduk ostao bez važnog igrača do kraja sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 28.06.20. | 15:24

Veliki udarac za Igora Tudora i ambicije Bilih.

Hamza Barry protiv Slaven Belupa je odigrao zadnju utakmicu u dresu Hajduka. Veznjak Bilih protiv Farmaceuta je izašao u 83. minuti zbog ozljede, a nakon dodatnih pregleda potvrđeno je kako će propustiti ostatak sezone.

Gambijskom veznjaku ugovor s Hajdukom je istjecao 30. lipnja, ali kako se sezona produžila zbog pandemije koronavirusa Barry je produžio suradnju na još mjesec dana kako bi istu mogao završiti te pomoći klubu, no zbog ozljede to neće biti u stanju napraviti.

Hamza je u Hajduk stigao u ljeto 2017. godine iz ciparskog Apollona za 250 tisuća eura, a u dresu „Majstora s mora“ je skupio 132 nastupa, zabio 10 golova i pridodao 11 asistencija.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Miranda Cikotic/Pixsell)

 


Tagovi

Hamza Barry

Ostale Vijesti