REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Gvardiol nominiran za Cityjevog igrača mjeseca, navijači oduševljeni: “On je naš jackpot!”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 21:24

Joško briljira u dresu Građana

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol bio je strijelac prvog gola za Manchester City u 2-0 gostujućoj pobjedi protiv Nottingham Foresta u 35. kolu engleskog prvenstva kojom se branitelj naslova opet približio vodećem Arsenalu na jedan bod. Gvardiol je u 32. minuti prsvodobno utrčao na prvu stativu te s dva metra glavom proslijedio udarac iz kuta De Bruynea u mrežu. Konačnih 2-0 postavio je povratnik na travnjak Haaland u 71. minuti, opet na asistenciju De Bruynea. Čak je proglašen i igračem utakmice u pobjedi protiv Foresta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gvardiolu je to drugi gol u Premier ligi, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Nije to jedina briljantna partija dečka sa zagrebačkih Srednjaka u dresu Građana u posljednje vrijeme pa su to u klubu odlučili i nagraditi. Joško je, uz De Bruynea i Phila Fodena nominiran za igrača travnja!

Podsjetimo, Joško Gvardiol oduševio je Guardiolu i prekrasnim pogotkom koji je pomogao Bluesima da izjednače 3-3. Iako City nije uspio proći Real Madrid nakon uzvratne utakmice koja je ispala iz Lige prvaka na jedanaesterce, gol će dugo živjeti u sjećanju mnogih navijača Cityja. Dva pogotka i asistencija u posljednja tri prvenstvena nastupa. Nije ni čudo što je u konkurenciji za igrača mjeseca i da su navijači oduševljeni.

"Pogodili smo jackpot! Joško je naš Rolls-Royce među stoperima", napisao je jedan od komentatora, drugi je dodao: "Bio sam skeptičan kad smo postavili rekord da ga dovedemo, ali sada je jasno da je to bila spektakularna odluka."



Tagovi

Joško GvardiolManchester City

Ostale Vijesti