Grije klupu, a cijena mu raste: Arsenal daje pravo bogatstvo za super talentiranog Talijana

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.09.15. | 16:30

Juve ga je platio 4.000.000 eura, a sada može dobiti pet puta veću cifru. Iako ga uopće ne koristi...

Nakon sjajne prošle sezone u Empoliju, Daniele Rugani ovog ljeta povučen je natrag u Juventus. Međutim, jedan od najtalentiranijih talijanskih braniča u torinskom klubu grije klupu. Još nije upisao niti minute u bilo kojem natjecanju.

To očigledno ne smeta Arseneu Wengeru koji je ozbiljno zagrizao za 21-godišnjeg stopera. I dok se Napoli ohladio nakon odbijenice Juventusa, Arsenal ne odustaje. Wenger je za Ruganija spreman ponuditi 20.000.000 eura.

Francuskom stručnjaku u prilog ide činjenica da je Rugani željan igre. Juve ga je kupio prije dvije godine za četiri milijuna eura i ostavio na dvogodišnjoj posudbi u Empoliju. Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je ovaj momak u prethodne dvije sezone propustio tek dvije utakmice, i to u Serie B.

Lani je u Serie A odigrao svih 38 utakmica ili maksimalnih 3.420 minuta. Jedini igrač u talijanskom elitnom rangu koji se može pohvaliti s takvim postignućem. A da stvar bude bolja, iako branič, Rugani je sezonu završio bez ijednog žutog kartona!

„Rugani napreduje, sigurno će dobiti šansu, možda već u srijedu protiv Frosinonea. On je vrlo talentiran igrač, ali ima najjaču moguću konkurenciju“, poručio je Massimiliano Allegri.

Trener Juventusa je u pravu, no vidjet ćemo hoće li nastup „svake prijestupne“ zadovoljiti Ruganija. Pogotovo jer Wenger stvarno opasno grize...

(Foto: Action Images)


Tagovi

JuventusArsenalDaniele Rugani

Ostale Vijesti