nk-rijeka.hr
nk-rijeka.hr

Rijeka predstavila dvojac iz Šibenika: Došli smo u jedan od najboljih hrvatskih klubova

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.06.21. | 15:38

Riječani su nadoknadili izostanak ključnih igrača.

HNK Rijeka i službeno je predstavila dvojac s kojim je pojačala kadar za iduću sezonu. Vratar Nediljko Labrović potpisao je na četiri godine, a Prince Ampem Obeng na tri godine plus mogućnost produljenja na godinu dana.

Podsjetimo, Labrović je 21-godišnji golman iz Splita koji je u Šibenik stigao 2018. U prošloj sezoni upisao je 28 nastupa za momčad sa Šubićevca, primio je 40 golova, a osam utakmica je završio je bez primljenog pogotka. Labrović je u Rijeku doveden kao zamjena Ivanu Nevistiću koji će iduću sezonu nositi dres prvaka Dinama.

"Drago mi je što sam postao član Rijeke, nadam se da ću opravdati očekivanja. Mogu obećati maksimalan rad. Rijeku vidim u samome vrhu".

Ampem je 23-godišnji Ganac koji igra na obje krilne pozicije. U Šibenik je također stigao 2018. iz ganskog WAFA. Prošle sezone je u 32 utakmice zabio četiri pogotka i upisao tri asistencije. Ampem bi u momčadi trebao mijenjati Luku Menalu koji se vratio s posudbe u Dinamo.

"Grad je jako lijep, kao i klub. Jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Očekivanja su velika u odnosu na Šibenik, želim ostvariti dobar plasman s Rijekom".


Tagovi

HNK RijekaNediljko LabrovićPrince Ampem Obeng

Ostale Vijesti