HNK Gorica
HNK Gorica

Gorica predstavila pojačanje iz Premier lige

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 15:07

Stigao je australski veznjak

Kako je Germanijak najavio, novo pojačanje Gorice je Tyrese Francois koji dolazi iz Premier lige.

Dan nakon Dominika Prokopa, na Gradski stadion stiglo je još jedno novo pojačanje. Kapetan australske U-23 reprezentacije Tyrese Francois, 22-godišnji veznjak došao je na posudbu iz Fulhama do kraja ove godine, a na dresu će nositi broj 7.  

„Osjećam se odlično, želim pomoći momčadi i klubu da ostvare svoje ciljeve dok sam ovdje. Danas sam odradio prvi trening s ekipom, još uvijek se upoznajem sa svima, ali lijepo su me dočekali i veselim se svemu što nas čeka u ovom razdoblju. Dat ću 100% u svakoj utakmici dok sam u Gorici i pokušat ću pozitivno utjecati na momčad“, rekao je Tyrese.

Tyrese je rođen 2000. godine u Campbelltownu, u Australiji gdje i napravio svoje prve nogometne korake. S 13 godina s obitelji je preselio u London te se priključio Fulhamu u kojem je igrao za mlađe selekcije. S 19 godina debitirao je za prvu momčad protiv Southamptona u EFL Cup-u, dok je prvu utakmicu u Premier ligi odigrao protiv Newcastlea prošle sezone. U dresu Fulhama upisao je ukupno 84 nastupa, od čega devet za seniorsku momčad, a posljednju utakmicu odigrao je 22. kolovoza u EFL Cup-u.


Tagovi

HNK GoricaNenad Črnko

Ostale Vijesti