Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Gorica ga je prodala za više od milijun eura, a sad je zamalo s dva gola srušio posrnulog velikana (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.02.22. | 20:10

Malo im je nedostajalo da pobjede, ali velikan penalom u devetoj minuti sudačke nadoknade slavi

Utakmica 26. kola turske Superlig između Goztepea i Galatasaraya bila je od velike važnosti za obje momčadi. Turski velikan iz Istanbula ove sezone igra neprepoznatljivo i još prošlog tjedna najavljene su korijenite promjene u klubu. Ova utakmica je za turskog velikana trebala odrediti smjer u kojem će klub ići i koliko će se ubrzati s mjerama spasa. Razlika na tablici bila je u svega dva boda, a pobjeda Galate od 3:2 promijenila je to na pet bodova.

Ipak, nije sve bilo tako lagano za goste. Naime, poveli su već u trećoj minuti golom Nelssona, a onda u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kreću muke. Sudac pokazuje tad na bijelu točku, a izvođenje na sebe preuzima bivši napadač Gorice Cherif Ndiaye, kojeg su Turopoljci prodali proteklog ljeta za više od milijun eura.

Senegalski napadač precizan je i postiže tako svoj prvi pogodak na susretu za 1:1.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Za drugi zgoditak i preokret dobiva priliku u 70. minuti nakon što je sudac pokazao na bijelu točku zbog igranja rukom braniča Galate. Ndiaye je opet izvođač i zabija za 2:1 svoj deveti gol ove sezone u Turskoj.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Srećom po Galatasaray do prekoreta dolazi pred kraj susreta, a sudac je produžio 11 minuta utakmicu. S dva penala i preciznim Gomisom (85', 90'+9') došli su na kraju do važne pobjede u prvenstvu.



Tagovi

Cherif NdiayeHNK GoricaGalatasarayGoztepe

Ostale Vijesti