Fradi.hu
Fradi.hu

Gojakov prvi intervju za Fradi: "Sretan sam što sam tu, želimo osvojiti prvenstvo i biti što bolji u Europskoj ligi" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.08.22. | 18:56

Zanimljivo, baš je svom novom klubu još ujesen 2019. zatresao mrežu na putu prema Ligi prvaka, bio je strijelac zadnjeg Dinamova gola u pobjedi s 4:0 u Budimpešti

Amer Gojak je nakon sedam godina u zagrebačkom Dinamu napravio internacionalni transfer. Posljednji dan prijelaznog roka potpisao je za mađarskog velikana, Ferencvaros. Od Dinama se oprostio emotivno na službenim stranicama, ni maksimirski klub nije štedio lijepih riječi o senatoru plave svlačionice, no već popodne je donedavni igrač hrvatskog prvaka dao svoj prvi intervju za stranice novoga kluba.

Gojak je na početku pojasnio zašto se odlučio za Fradi.

"Dobar klub, dobar grad, dobri navijači. Sve je odlično. Sretan sam što sam tu. Sretan sam zbog svega, pričao sam sa sportskim direktorom i trenerom i nakon toga sam se odlučio priključiti klubu. Nadam se da ćemo imati dobre rezultate", kaže Gojak i dodaje kako je razgovarao s bosanskohercegovačkom vojskom igrača koji su obukli dres Fradija:

"Da. Razgovarao sam s Čivićem (Eldarom op.a), Kovačevićem (Adnanom, op.a), Bešićem (Muhamed, op.a) i Lončarem (Stjepan op.a). Svi su mi rekli sve je ondje dobro, možeš tamo naraviti dobre rezultate, tako da - evo me!"

Opisao je ukratko i svoj stil igre i očekivanja:

"Imam dobru tehniku, dobar dribling. Mogu puno trčati, imam dobar mentalitet, uvijek želim pobijediti, za klub, za sebe. Želimo osvojiti prvenstvo i imati što bolje rezultate u Europskoj ligi. Hajra, Fradi!"

Zanimljivo, baš je svom novom klubu još ujesen 2019. zatresao mrežu na putu prema Ligi prvaka, bio je strijelac zadnjeg Dinamova gola u pobjedi s 4:0 u Budimpešti. Iz Maksimira odlazi s 13 osvojenih trofeja: sedam naslova prvaka, četiri Kupa i dva Superkupa. Dvaput je s plavima igrao u skupini Lige prvaka, dvaput i u Europskoj ligi pri čemu je isto tako dvaput prezimio u Europi. Iz Dinama je izbivao jedino od sredine listopada 2020. do ljeta 2021. kad je igrao na posudbi u Torinu.






Tagovi

Amer GojakFerencvarosDinamo Zagreb

Ostale Vijesti