REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Gianluca Di Marzio tvrdi: Inter je na korak od dogovora za prodaju Hakimija

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.06.21. | 16:45

Marokonac čeka potvrdu transfera vrijednog 65 milijuna eura

I dok se manje-više svi bogatiji klubovi iz "liga petice" i dalje premišljaju oko pojačanja za naredu sezonu, Inter ne čeka kraj Europskog prvenstva. Prvo su zgotovili “heretični” transfer Calhanogloua iz Milana, a sad je vrijeme za jednu zbilja unosnu prodaju.

Achrafa Hakimija se ovih dana povezivalo s nekoliko klubova, prvenstveno s Chelseajem i PSG-om. 22-godišnjak impresionira svojim igrama po desnoj strani terena otkako je stigao iz Real Madrida na jesen prošle godine, i čini se da će ga šampionski Inter pustiti i pritom zaraditi.

Real je prodao Marokanca za 45 milijuna, a Inter će na njemu zaraditi čak 20 milijuna eura više ako ne računamo i izdašne bonuse, prenosi transfer guru Gianluca Di Marzio. Dogovor je navodno postignut i samo je pitanje sata kada će vijest poostati službena. Naravno, nešto će se pitati i Abramoviča. On je i dalje zainteresiran za reprezentativca no morat će podebljati ovu ponudu misli li opet postati interesantan Interu i njihovim financijskim apetititima.

Hakimi je od dolaska u Inter upisao 45 nastupa, zabio je 7 pogodaka i dodao 11 asistencija. Valja pričekati kraj dana, no Di Marzio rijetko kada prenosi neprovjerene informacije iza kulisa. Priču jedino može “uništiti” Abramovič i s novom ponudom prilu vratiti na početak. Ako znamo da je Tuchelova lista želja itekako skupa, negdje će morati odustati. Haalandove usluge će isprazniti blag


Tagovi

Achraf HakimiInterPSGChelseaReal MadridGianluca di Marzio

Ostale Vijesti