REUTERS/Wolfgang Rattay
REUTERS/Wolfgang Rattay

Zabio golčinu protiv Rusa i privukao interes velikana: "Sad vrijedi 30 milijuna"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.06.21. | 15:37

Zaniteresirani će morati zagrabiti duboko u džep

Poslije velikog šoka u prvoj utakmici nakon slučaja s Christianom Eriksenom, Danci su se uspjeli u zadnjem kolu pobjedom protiv Rusa kvalificirati u osminu finala. Jedan od najboljih igrača u razbijanju Rusa s 4:1 bio je strijalc prvog zgodtika na susretu20-godišnji Mikkel Damsgaard.

Mladi krilni igrač Sampdorije zabio je prekrasan zgoditak s 20-ak metara pogodivši dalji kut ruskog gola i tako postao najmlađi danski strijelac na Europskim prvenstvima, ali i prvi strijelac na Euru rođen u 21. stoljeću. Za reprezentaciju je debitirao u studenom prošle godine, a dosad je u pet nastupa zabio tri gola.

Pogodak protiv Rusije pogledajte OVDJE.

U Sampdoriju je stigao prošlog ljeta iz Nordsjaellanda za 6.75 milijuna eura, a odlične igre na Euru izazvale su interes velikih klubova.

Prema pisanju stranih medija interes su pokazali Barcelona i Milan, a čini se da je Tottenham već poslao službeni upit Sampdoriji za krilnog napadača. Prema Transfermarktu Danac vrijedi 13 milijuna eura, a čelnik talijanskog kluba Massimo Ferrero je najavio da će tražiti puno više od procjene TM-a.

„Jeste li vidjeli njegov gol? Sad vrijedi 30 milijuna eura, a ako zabije još jedan gol, za njega ću tražiti 40 milijuna“, rekao je.

Još jedna utakmica kao protiv Rusa i zaniteresirani će morati zagrabiti duboko u džep.


Tagovi

danska nogometna ligaDanska nogometna reprezentacijaSampdoria

Ostale Vijesti