Gerrard se od tragičara pretvorio u junaka, Aston Villa nastavila sjajan niz

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 02.05.15. | 18:24

Domaćini su bili uspješni u Premiershipu. Od šest do sada odigranih utakmica 35. kola, domaće momčadi su upisale maksimalnih 18 bodova.

Liverpool je došao do pobjede protiv Queens Park Rangersa u čijim redovima Niko Kranjčar nije dobio priliku da uđe s klupe. 'Redse' je u vodstvo doveo Coutinho sjajnim golom u 19. minuti utakmice da bi Fer u 73. iskoristio činjenicu da je Liverpool u drugom poluvremenu igrao dosta opreznije. Šest minuta nakon toga Steven Gerrard nije realizirao kazneni udarac, ali kapetan Liverpoola ipak nije ispao tragičar jer je 3 minute prije kraja utakmice postigao pobjedonosni gol nakon ubacivanja Coutinha. Liverpool je ovom pobjedom ostao na 5. mjesto koje vodi u Europsku ligu sljedeće godine, no nakon utakmice će se sigurno pričati o zrakoplovu koji je vukao transparent 'Rodgers out, Rafa in', kao i o drugim navijačkim porukama.

A Liverpool bi u svojim redovima dogodine želio vidjeti Christiana Bentekea, napadača Aston Ville koji je još jednom pokazao svoju kvalitetu. Danas je postigao dva gola za svoju momčad pa je Aston Villa učinila još jedan veliki korak prema opstanku u Premiershipu.

Southampton lagano gubi korak u završnici sezone i nakon odličnog starta sve više im se udaljava nastup u Europi. Danas su 'Sveci' izgubili od Sunderlanda, a oba gola je postigao Gomez iz kaznenih udaraca. Southampton je u posljednjih pet utakmica pobijedio tek jednom pa nije čudno što su pali na 7. mjesto.

U ranije odigranoj utakmici Leicester je uvjerljivo pobijedio Newcastle. Andrej Kramarić je ušao u 78. minuti umjesto dvostrukog strijelca Ulloe.

Premiership, 35. kolo:

Leicester – Newcastle 3:0 (Ulloa 1', 48'-11m, Morgan 17')
Aston Villa – Everton 3:2 (Benteke 10', 45', Cleverley 64'/Lukaku 59'-11m)
Liverpool – QPR 2:1 (Coutinho 19', Gerrard 87'/Fer 73')
Sunderland – Southampton 2:1 (Gomez 21'-11m, 55'-11m/Mane 22')
Swansea – Stoke 2:0 (Montero 76', Sung-Yong 90')
West Ham – Burnley 1:0 (Noble 24'-11m)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Steven Gerrard

Ostale Vijesti