Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Smijenjen Mario Cvitanović, u Šibenik se vraća njegov prethodnik!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 14:00

Novi vlasnik kluba povukao je prvi potez, s klupe odlazi Cvitanović, a vraća se Damir Čanadi, koji je Šibenik vodio na početku sezone i osvojio 10 bodova

Nova smjena trenera u HNL-u. Kako Germanijak eskluzivno doznaje, Mario Cvitanović više nije trener Šibenika! Očito, novi vlasnik kluba Željko Karajica želi promjene odmah, a loš ulazak u proljetnu polusezonu, iako je Šibenik bio blizu bodu na Poljudu i protiv Rijeke i obje utakmice izgubio u završnici, nagnale su ga na smjenu trenera. Gorica puše za vratom, došla je na četiri boda zaostatka, u nedjelju Šibenčani upravo protiv Gorice igraju jednu od najvažnijih utakmica polusezone i vjerojatno je i to razlog što su na Šubićevcu posegnuli za šok-terapijom.

No, još je zanimljivije što je novi trener Šibenika Damir Čanadi, inače Cvitanovićev prethodnik na klupi 'narančastih'. Čanadi je otišao nakon 10 kola, kad je Šibenik imao jednu pobjedu, sedam remija i samo dva poraza, dakle 10 od sadašnjih 13 bodova osvojio je u Čanadijevoj eri, a kako čujemo, novi vlasnik je posegnuo za starim rješenjem između ostalog i zato što prema Čanadiju, navodno, postoje dugovanja pa je ovo najbezbolniji način da se ta situacija riješi. Dvije muhe jednim udarcem, rekli bismo.

S Cvitanovićem sa Šubićevca odlaze i njegovi pomoćnici, između ostalih Mirko Hrgović, a tko će sjediti u Čanadijevom stožeru, vidjet ćemo vrlo skoro.



Tagovi

NK ŠibenikDamir ČanadiHNLMario CvitanovićHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti