NK Osijek
NK Osijek

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Mijo Caktaš je novi igrač Osijeka! (VIDEO, FOTOGALERIJA)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.01.22. | 12:33

Nastao je šušur, nešto se dogodilo, a nismo ni sami znali što točno. Odjednom se na ulaznim vratima istarskog hotela pojavio se Mijo Caktaš, a samo je Germanijak bio prisutan njegovim prvom susretu s trenerom Bjelicom i stručnim stožerom. Pogledajte video i fotografije Caktaša neposredno prije konačnog dogovora s Bijelo-plavima.

Čim je izašla vijest kako Mijo Caktaš raskida suradnju sa Damacom, pojavile su se špekulacije o konačnoj realizaciji njegovog transfera u Osijek, o čemu se pisalo još na ljeto, kada je Mijo napuštao Hajduk. Kako doznajemo, suradnja između Caktaša i Osijeka je realizirana, Mijo je stigao u hotel u Poreču gdje je ranije poslijepodne i potpisao ugovor.


foto: Alen Lesičkifoto: Alen Lesički
Alen LesičkiAlen Lesički

Ovaj posao je svakako golem za Osijek i njegove ambicije. Sa gotovo stotinu golova u dresu Hajduka, Caktaš se pokazao kao jedan od najboljih ofenzivaca lige. Da je realizacija ovog posla bila izgledna, bilo je jasno čim je trener Bjelica izjavio kako Bijelo-plavi zainteresirani za njegove usluge ukoliko je zdrav i spreman.

Idućeg tjedna se nastavlja HNL, Osijek je možda izgubio Bočkaja ali je svakako dobio veliko pojačanje dolaskom Caktaša.



Tagovi

Mijo CaktašOsijekHajduk

Ostale Vijesti