PIXSELL
PIXSELL

Germanijak doznaje: Varaždin prodaje Teklića na Otok

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 17:21

Iako u Varaždinu nisu oduševljeni ponudom, svjesni su kako Teklić ulazi u posljednju godinu ugovora i ne žele riskirati

Čini se kako će momčad Maria Kovačevića u sljedećoj sezoni morati bez Tonia Teklića, desetke “krojača” koji bi mogao odličnu sezonu u dresu Varaždina naplatiti transferom u škotski Aberdeen!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka, Škoti su ozbiljno zagrizli za 23-godišnjaka koji je minule sezone upisao 33 nastupa za Varaždin pri kojima je zabio osam golova i tri puta asistirao.

Iako u Varaždinu nisu baš oduševljeni ponudom, činjenica kako Teklić ulazi u posljednju godinu ugovora te da je osobno izrazio želju za odlaskom mogla bi na koncu presuditi. Varaždin sigurno nije u poziciji da riskira da Teklić za šest mjeseci samostalno odlučuje o nastavku karijere.


Inače, Aberdeen je završio sezonu na trećem mjestu, s čak 42 boda zaostatka za prvakom Celticom. Međutim, pozicija je to koja Škote vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu te su u klubu odlučili investirati u pojačanja a jedan od prvih izbora bio je igrač Varaždina.

Teklić je došao u Varaždin prije dvije godine. Prvo na posudbu da bi prošlo ljeto postao igrač Varaždina. U ovoj sezoni bio je jedan od nositelja uspjeha kluba kojem su mnogi na početku prognozirali borbu za ostanak, da bi na koncu Varaždin do zadnjih kola bio u ozbiljnoj utrci za mjesta koja vode u Europu.



Tagovi

Tonio TeklićNK VaraždinAberdeenHNL

Ostale Vijesti