Goran Stanzl/PIXSEL
Goran Stanzl/PIXSEL

Germanijak doznaje: Robert Murić odlazi u Al Ain!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.08.21. | 19:33

Rijeka će na ime doštete dobiti milijun eura, dok bi igrač trebao zarađivati šest puta više nego do sada.

Robert Murić večeras protiv Hiberniana igra svoju posljednju utakmicu u dresu Rijeke! Kako saznajemo iz menadžerskih krugova, Rijeka i Al Ain dogovorili su sve detalje transfera u Ujedinjene Arapske Emirate za odštetu od milijun eura.

S druge strane, saznajemo kako bi 25-godišnje desno krilo s Rujevice trebalo dobiti višegodišnji ugovor s plaćom od oko 1,4 milijuna eura!

Robert Murić ušao je u posljednju godinu ugovora koji je zapravo istekao u lipnju ove godine, ali je Rijeka iskoristila klauzulu te ga produžila uz povećanje plaće. Do tada je Murić igrao za oko 10 tisuća eura mjesečno, da bi novim ugovorom počeo je zarađivati 20 tisuća, odnosno šest puta manje nego što bi trebao zarađivati u Al Ainu.

Saznajemo kako bi se Murić trebao oprostiti od suigrača nakon utakmice s Hibernianom te već za vikend odraditi liječnički pregled u novom klubu koji su kroz prošlost vodili hrvatski treneri poput Zlatka Dalića, Zorana Mamića i Ivana Leke, dok je sada na klupi ukrajinski stručnjak Sergiy Rebrov.


Tagovi

Robert MurićHNK RijekaAl AinGermanijak doznajeGermanijak transferi

Ostale Vijesti