Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Rijekin reprezentativac odbio milijune!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.01.24. | 10:50

Rijeka je trebala zaraditi pet milijuna eura za igrača koji je stigao na Rujevicu prije nekoliko mjeseci potpuno besplatno

Rijeka se mogla ozbiljno financijski osnažiti ovih dana! Kako Germanijak doznaje, na stol sportskog direktora sletjela je ponuda od pet milijuna eura za Marca Pašalića! Klub iz Katra nudio je hrvatskom reprezentativcu neto plaću od milijun eura godišnje s određenim bonusima.

Prouči cjelokupnu ponudu za tenis na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako saznajemo, na Rujevici nisu imali ništa protiv prodaje igrača koji je stigao prije četiri mjeseca u besplatnom transferu iz Borussije Dortmund. Međutim, Marco Pašalić u utorak se zahvalio na ponudi i posao je propao.

Prema nekim informacijama, Pašalić ne želi odlaskom u Katar kompromitirati dobru poziciju koju je stekao u Rijeci u kontekstu reprezentacije Hrvatske za koju je debitirao protiv Latvije u studenom, pa upisao još jedan nastup tri dana kasnije protiv Armenije. To je bio glavni argument njegove odbijenice. Čak niti čuđenje nazočnih kako odbija pravo malo bogatstvo nije ga navelo niti da razmisli o ponudi.

Marco Pašalić je naše gore list koji je rođen u Karlsruheu. U mlađim kategorijama branio je boje Hoffenheima, Karlsruhea i Stuttgarta dok je za prvu momčad Borussije Dortmund upisao dva nastupa. Dobio je po desetak minuta u porazima protiv Wolfsburga i Bayerna u dvoboju njemačkog Superkupa.

Ovo ljeto trebao je doći u Dinamo, ali u Maksimiru nisu prepoznali kvalitetu igrača kojeg su mogli dobiti potpuno besplatno. Pašalića se potom spominjalo u kontekstu Osijeka da bi na koncu završio u Rijeci gdje se preporodio. Za Rijeku je odigrao 23 utakmice u jesenskom dijelu sezone, zabio je sedam golova te dva puta asistirao. Dovoljno za poziv Zlatka Dalića i skretanje pažnje financijski moćnih klubova poput ovog iz Katra.



Tagovi

Marco PašalićHNK RijekaZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti