REUTERS/Dado Ruvic
REUTERS/Dado Ruvic

Germanijak doznaje: Prva želja Rudeša za novog trenera je - Robert Prosinečki

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 18:09

Žele jako ime na trenerskoj poziciji.

Davor Mladina od ponedjeljka više nije trener novog člana HNL-a, Rudeša. Klub je poslao priopćenje, oglasio se i sam Mladina, rekavši da ima inozemne ponude. Rastanak je bio prijateljski, sudeći po rečenicama, koje su došle sa zapada Zagreba, nema nikakve zle krvi. O Mladininom odlasku već se dulje govorilo u nogometnim krugovima, nije taj odlazak bio nikakvo iznenađenje.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tko će naslijediti Mladinu u Rudešu i voditi klub u HNL-u? U Rudešu su rekli da će obavijestiti javnost kad izaberu trenera, ali iz više izvora saznajemo da je prva želja - Robert Prosinečki! Josip Šimunić, predsjednik Rudeša i Silvio Marić, sportski direktor, žele jako ime na klupi, a Prosinečki im je, navodno, najveća želja i prvi kandidat.

No, zasad nije izgledno da će Prosinečki i preuzeti klupu Rudešana, još nije prelomio želi li u HNL, u ulogu trenera kluba, kojem je primarni cilj ostanak u ligi. Da je Prosinečki pristao, već bi bio trener, zato su se pojavili i drugi kandidati, ali, kako doznajemo, u Rudešu igraju 'presing' na Žutom i vjeruju da njegov 'lažnjak' ovog puta neće upaliti. (T.N.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK RudešRobert ProsinečkiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti