Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Prijenos iz Skopja još uvijek upitan, Shkupi traži 15-20 tisuća eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.07.22. | 12:35

Prijenosa u Hrvatskoj nije bilo niti 2016. kad su Modri u Ligi prvaka igrali protiv Vardara. Pregovori se još vode, u njima sudjeluje i Dinamo, ali u ponedjeljak prijepodne još nije bilo dogovora i nije nemoguće da Dinamovi navijači neće moći gledati utakmicu iz Skopja

Hoće li biti prijenosa utakmice Shkupi-Dinamo u uzvratu drugog pretkola Lige prvaka? Zasad je sve još neizvjesno, u ponedjeljak oko podneva, štoviše, izglednije je da ga neće biti, nego da će doći do dogovora.

Kako smo saznali u Skopju, Shkupi za prijenos traži oko 15-20 tisuća eura, navodno ne želi ići ispod 15 tisuća, a najveća ponuda koja je dosad došla iznosi oko osam tisuća. I zasad nema popuštanja ni s jedne strane. K tome u Skopju prijenosa sigurno neće biti, niti jedna makedonska televizija neće prenositi susret, prenosit će se na jednom kanalu u Albaniji, ali svejedno je još uvijek moguće da će Dinamovi navijači u Hrvatskoj moći gledati svoje ljubimce u ovoj važnoj utakmici. Kako doznajemo, pregovori i dalje traju, u njima sudjeluje i Dinamo, a ako prijenosa na kraju i bude, vjerojatno će ga preuzeti jedan od kanala koji prenosi i HNL. Naizgled se ta svota od 15 tisuća eura ne čini visokom, međutim, očito je televizijskim kućama danas to veliki zalogaj.

Podsjetimo, kad je Dinamo igrao u Skopju prije šest godina protiv Vardara u kvalifikacijama Lige prvaka, također nije bilo prijenosa, tada je Vardarov vlasnik Samsonjenko inzistirao na visokoj cijeni i dogovora nije bilo. Međutim, tada je to bila prva utakmica, ostao je uzvrat u Zagrebu pa i nije bila tolika 'drama', iako je uistinu neobično da se ne prenose utakmice hrvatskih klubova u Europi. No, sad ovo utakmica odluke, ulog je velik i svi se nadaju da će se ipak pronaći neko rješenje i da će prijenosa iz Skopja biti u Hrvatskoj.


Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaShkupi

Ostale Vijesti