Sedloski uoči uzvrata: "Čačić je bio preoptimističan, ali to je Dinamo, znam da uvijek idu na pobjedu"

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 25.07.22. | 12:03

Pritisak je na Dinamu, a na nama je da damo maksimum, budemo još bolji nego u Zagrebu. Pokazali smo da se možemo nositi s takvim suparnikom. Čačić? Ne bih komentirao njegove kvalitete, kolega mi je, ali radi se o dobrom treneru, bio je izbornik. Želim mu sreću uvijek, osim u ovoj utakmici

Dosta se novinara okupilo u press dvorani Arene 'Toše Proeski', utakmica Shkupija i Dinama privlači veliku pozornost u Skopju. Pogotovo nakon onih zagrebačkih 2:2. Goce Sedloski u središtu je pažnje, svi od njega traže odgovor može li u utorak srušiti Dinamo i odvesti Shkupi u (barem) Konferencijsku ligu.

"Poslije one utakmice u Zagrebu rekao sam da je bio povoljan rezultat. Ali, ne treba nas zavarati tih 2:2, imamo velikog protivnika, znamo kako igra i koga je sve pobijedio u Europi zadnjih godina. Treninzi mi daju pozitivnu najavu da ćemo odigrati dobru utakmicu, atmosfera u momčadi je odlična. Želim da mi damo sve od sebe, da bude dobra utakmica za publiku, a neka pobijedi bolji.", započeo je Sedloski, koji ne bježi od toga da je 2:2 odličan rezultat. No, za razliku od nekih prošlih vremena, danas nije dovoljno odigrati remi za prolaz, protivnika treba pobijediti. Makar i u raspucavanju s bijele točke.

(8.50) Shkupi (4.50) Dinamo (1.35)

"Kažem, super rezultat, protiv sjajnog suparnika, ali ozlijedio nam se Danfa, on je otpao. Svjesni smo protiv koga igramo, ali ona utakmica u Zagrebu daje nam vjeru. Prtisak je na Dinamu, koji godinama igra dobro u Europi, mi možemo samo dobiti. Igrat ćemo na pobjedu, igrali bismo uvijek, bez obzira koji nam rezultat treba, niti smo se branili u Zagrebu, niti ćemo se braniti. Nogomet se igra za publiku, ona će biti uz nas i nadam se da je nećemo razočarati. A hoće li to biti dovoljno, ovisi i o Dinamu."

Koje je Dinamovo pravo lice, ono protiv Lokomotive i Shkupija ili ovo protiv Slaven Belupa?

"Trener Čačić je odmarao nekoliko igrača, imaju golemi roster, tko ne igra, to se ne osjeti. Pokazalo se i protiv Slavena kakav je Dinamo, očekujemo Dinamovu ofenzivu, ali ako se postavimo kao u Zagrebu, budemo čvrsti, koncentrirani, s još više energije nego tamo, onda se možemo nadati uspjehu."

Je li Čačić nakon Slavena dao preoptimistične izjave kad je rekao da je Dinamo bolji i da će pobijediti u Skopju?

"Dinamo je pod pritiskom. Pokazali smo da se možemo nositi s njima. Da, dao je Čačić malo preoptimistične izjave, ali tako je u Dinamu, znamo kako je to tamo, bio sam igrač i trener, u Dinamu se mora tako razmišljati u svakoj utakmici."

Nije se Sedloski uvukao u polemiku oko toga je li bolji trener on ili Čačić?

"To mi je kolega i neću komentirati takve stvari. Čačić je dobar trener, bio je izbornik, nije to bilo slučajno. Želim mu sreću u svakoj utakmici osim u ovoj."

(8.50) Shkupi (4.50) Dinamo (1.35)

Radi li na treninzima na jedanaestercima, s obzirom da se može i tako odlučiti ovaj dvoboj?

"Uvježbavamo sve pa i penale. Ali, mislim da će se riješiti u 90 minuta."

Kako motivira momčad za ovu utakmicu?

"Motivacija je tu, ne letimo puno, na zemlji smo i znamo s kojim protivnikom igramo. Znam sve što se događa u Dinamu i pratim cijelo vrijeme. Motiviranni smo da se dođe do dobrog rezultata, ali ovisi i koliko će Dinamo dopustiti", zaključio je Sedloski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

ShkupiGNK DinamoGoce SedloskiLiga prvaka

Ostale Vijesti