Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Potvrđene crne slutnje, Stojkovića čeka duga stanka! Dinamo ostaje i bez Kačavende? Vidović sve bliže!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.08.23. | 16:11

Katastrofalne vijesti za Sergeja Jakirovića...

Jedna dobra, dvije loše vijesti. Nakon što je dogovoren ostanak Brune Petkovića, u Maksimir je stigla potvrda crnih slutnji: Luka Stojković ozlijedio je prednji križni ligament na zagrijavanju utakmice s Rijekom. Dodatni pregledi pokazali su da se radi o najtežoj ozljedi i Stojkovića čeka duga stanka. Nepisano je pravilo da kod ovakvih ozljeda slijedi operacija, nakon nje oporavak od minimalno šest, ali optimalmo devet mjeseci. U ovom drugom slucaju to bi značilo da je za Stojkovića gotova sezona. Baš kad je trebao krenuti, zahuktati se u Dinamu, nakon debija protiv Sparte, trebao je biti starter protiv Rijeke s Ivanušecovim brojem sedam na leđima. Peh, šteta, velika šteta, jer Stojković je i u tom debiju pokazao o kakvom se talentu radi. Sad ga čeka dugotrajan oporavak i mukotrpan povratak na teren.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, nije to jedina loša vijest. I drugi igrač, koji je došao iz Lokomotive, Lukas Kačavenda, ima problema s koljenom. To se znalo od ranije, on je već lani operirao istu ozljedu, a upravo zbog tih problema Dinamo ga je doveo samo na posudbu do zime, uz mogućnost otkupa. No, kako doznajemo, iako Kačavendin ligament sad nije pukao i on je u kadru za momčad, mozda i zaigra, nedavno su mu liječnici, hrvatski i njemački, savjetovali novu operaciju, jer bez nje će teško izbjeći novu težu ozljedu. Ode li Kačavenda na operaciju, a to se čini izvjesnim rješenjem već u skorije vrijeme, neće niti njega mjesecima biti na travnjaku.

Nažalost, umjesto velikih pojačanja i igrača za sadašnjost i budućnost, Dinamo je dobio loše vijesti i igrače koje će sad morati nadomjestiti drugima. A pregovori su trajali mjesecima, u nekoliko dana sve je puklo...

Što se tiče tih dolazaka, Gabriel Vidović iz Bayerna sve je bliže Maksimiru, dogovor s Bayernom.o.posudbi s otkupom je u završnoj fazi, a šuška se kako je i dolazak Miereza sve izvjesniji, da je i on u Osijeku dao do znanja da želi u Dinamo.



Tagovi

Dinamo ZagrebLukas KačavendaLuka StojkovićHrvatska nogometna ligaHNLnogometni transferi

Ostale Vijesti