Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Germanijak doznaje: Petar Bočkaj odlazi iz Dinama!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 27.07.23. | 00:51

Iako su prije nekoliko dana čelnici Dinama i Osijeka načelno otvorili opciju da se Bočkaj vrati u Osijek, lijevi bek Modrih odlazi u inozemstvo

Petar Bočkaj neće u Osijek, ali će Petar Bočkaj iz Dinama! Nakon što je na lijevi bok doveden Bohdan Mihajličenko, bilo je jasno da za Bočkaja nema više kruha u Maksimiru.

Uglavnom, Pero Bombardero nastavlja svoju karijeru na Cipru. Njegov novi klub je Pafos gdje će se priključiti bivšem suigraču iz Osijeka Ivici Ivušiću.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako Germanijak doznaje, Dinamo je to s Pafosom riješio tako da će Ciprani preuzeti na sebe sve obaveze koje klub iz Maksimira ima prema Bočkaju, dok će igrač dobiti novu priliku.

Podsjetimo, Bočkaj je stigao iz Osijeka u transferu vrijednom 2,7 milijuna eura u siječnju 2022. Za Dinamo je odigrao 46 utakmica, zabio je sedam golova i dodao 9 asistencija. Međutim, kod Ante Čačića je završio na klupi, a tamo ga je ostavio i Igor Bišćan. Doduše, igrao je nešto u završnici sezone, čak je i zabio pogodak Šibeniku ali to je bilo sve. Nakon ovih priprema očito ga je Bišćan prekrižio, čim je sportski sektor krenuo u potragu za novim bekom.

Prije nekoliko dana Germanijak je donio informaciju kako se pojavila opcija da se Petar Bočkaj vrati u Osijek. Činjenica je da su vodeći ljudi dva kluba načelno pričali o toj mogućnosti, ne i da su konkretno pregovarali a što je jasno bilo navedeno u tekstu. Na koncu je to i ostalo samo opcijom jer se pojavio Pafos koji je brzo reagirao, riješio problem koji ima na lijevoj strani obrane a Petar Bočkaj dobio je novu priliku da revitalizira karijeru.



Tagovi

Petar BočkajGNK DinamoLjetni prijelazni rokPafos

Ostale Vijesti