Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Germanijak doznaje: Ostaje li Tomas bez napadača na duže vrijeme?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 15.08.23. | 20:29

Sa zebnjom se očekuje pregled magnetskom rezonancom na koji je Kristijan Fućak naručen u srijedu u Osijeku

Nikako da u Osijeku stanu na zelenu granu. Nakon dva boda koja su propustili u Puli u sudačkoj nadoknadi, gotovo izvjesnog ispadanja iz Europe već nakon prve utakmice u Turskoj i porozne obrane - mogao bi slijediti novi udarac za Stjepana Tomasa i njegovu momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+

Naime, Kristijan Fućak ozlijedio je koljeno i sumnja se da je riječ o rupturi prednjeg križnog ligamenta. Za sada postoje različita mišljena doktorske struke, a konačnu dijagnozu saznat ćemo u srijedu s obzirom na to da je Fućak naručen na pregled magnetskom rezonancom.

Treba dakako pričekati konačan liječnički sud, ali u slučaju da se potvrde crne slutnje bio bi to ozbiljan udarac za Osijek. Slijedila bi višemjesečna pauza za igrača koji je odlično krenuo u sezonu. Bio je strijelac u prvoj utakmici protiv Slaven Belupa te je participirao u pet utakmica u ovoj sezoni. Iskoristiv na krilnoj poziciji te u špici bio je tu negdje… Na rubu početne momčadi. Fućak je propustio ogled u Puli, a sada je postalo jasno i zbog čega. Fućak je u Osijek stigao iz Orijenta u siječnju prošle godine. Proljetni dio prošle sezone proveo je na posudbi u Gorici. Sopić ga je svim silama htio zadržati, ali Osijek je inzistirao na povratku.

Inače, u Osijeku se naveliko radi i na eventualnim pojačanjima, odnosno prinovama. Jer, Atilla Mosci iz mađarskog ZTE-a a koji se sve češće spominje u kontekstu Osijeka bio bi prinova, ne pojačanje. No, sada se pojavila i informacija kako bi u suprotnom smjeru mogao Amer Hiroš. Kao dio te priče, posudba ili transfer, za sada nije poznato… Kada na to dodamo odlazak Adriana Leona Barišića a što je Germanijak ekskluzivno donio u nedjelju, potom priča koja se pojavila oko odlaska Miereza, prilično je jasno da će posljednji dani prijelaznog roka na Pampasu biti izuzetno dinamični i stresni. Nadamo se i lišeni teške ozljede Kristijana Fućka u koju se sumnja...



Tagovi

Kristijan FućakNK OsijekStjepan TomasAmer Hiroš

Ostale Vijesti