Goran Kovacic/Pixsell
Goran Kovacic/Pixsell

Germanijak doznaje: Osijek ostao bez vratara do kraja sezone!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.04.24. | 08:42

Jedna promjena smjera pokazala se kobnom za koljeno Marka Malenice koji mora na prisilnu pauzu, vjerojatno do kraja sezone

Zoran Zekić morat će slagati momčad za posljednjih osam kola prvenstva bez prvog vratara i dokapetana Marka Malenice. Kako Germanijak doznaje, vratar je stradao tijekom treninga. Zbog jedne nagle promjene smjera koljeno je otkazalo poslušnost.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pregled magnetskom rezonancom obavljen je tijekom srijede, čekaju se rezultati ali prema našim izvorima situacija se nije popravila te je sasvim izvjesno kako je sezona za Malenicu zaključena. Umjesto njega priliku između vratnica dobit će Franko Kolić, 21-godišnji vratar koji se vratio na Pampas ove zime a nakon što je odradio posudbu u redovima BiH premijer-ligaša Posušja.

Prije odlaska u BiH, Kolić je branio u Vukovaru a redovito je pozivan na okupljanja mladih reprezentacija Hrvatske. Kolić je rođen u Puli a upravo je iz redova omladinskog pogona Istre došao u Osijek prije šest godina.

No, ima i dobrih vijesti uoči gostovanja Osijeka kod Rudeša. Pušić je odradio kartone i konkurirat će za sastav, baš kao i Kristijan Lovrić kojeg zbog ozljede nije bilo tri tjedna. Lovrić ima kontinuitet treninga desetak dana i po svemu sudeći mogao bi dobiti određenu minutažu u sudaru s fenjerašem koji se igra u petak na stadionu Rudeša.



Tagovi

Marko MalenicaNK OsijekHNL

Ostale Vijesti