Lee Smith/Action Images
Lee Smith/Action Images

Germanijak doznaje: Nikola Katić nastavlja karijeru u Švicarskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 30.08.22. | 21:41

Stoper Glasgow Rangersa koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Hajduku pronašao je klub u kojem nastavlja karijeru.

Čini se kako je Nikola Katić pronašao novu destinaciju za nastavak karijere. Stoper Glasgow Rangersa koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Hajduku, novi je član švicarskog Züricha. Prema informacijama Germanijaka, Katić je u foto finišu prijelaznog roka dogovorio sve detalje oko nastavka karijere.

Da će Katić vjerojatno napustiti redove škotskog viceprvaka i finalista Europa lige dalo se naslutiti kada se pojavila vijest da je Rangers navodno poručio nekolicini igrača, između ostalog i Katiću, da se na njega ne računa u ovoj sezoni.

Iako je Katićev agent Mladen Kliškinić to demantirao, činjenica je kako Katića nije bilo u četiri europske utakmice Rangersa u ovoj sezoni, kao što ga nije bilo u niti jednoj od pet dvoboja škotskog prvenstva.

Giovanni van Bronckhorst ga nije vidio u rotaciji te je bilo izvjesno kako će Katić tražiti izlazi iz te situacije. Pojavila se i priča da bi se stoper mogao vratiti na Poljud gdje je lani odigrao 25 utakmica, ali od toga neće biti ništa s obzirom na potpis ugovora sa Zürichom.

Detalji za sada nisu poznati, a Katić bi mogao debitirati već u subotu protiv Lugana. Inače, Zürich u ovoj sezoni igra grupnu fazu Europa lige u skupini u kojoj mu društvo čine Arsenal, Bodo/Glimt i PSV.


Tagovi

Nikola KatićZurichGlasgow RangersNK Hajduk SplitHajduk

Ostale Vijesti