Max Ellerbrake/DPA
Max Ellerbrake/DPA

Germanijak doznaje: Mladi reprezentativac odbio Rijeku, sada je na pragu Osijeka

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 08:00

Marco Pašalić na Pampas bi stigao besplatno obzirom da broji posljednje dane ugovora s Borussijom Dortmund.

Za Marca Pašalića, mladog reprezentativca Hrvatske koji broji posljednje dane ugovorne obaveze s Borussijom Dortmund, nova destinacija neće biti niti Maksimir niti Rujevica već osječki Pampas.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako Germanijak doznaje, Pašalić je ovih dana intenzivno dogovarao uvjete s Osijekom i čini se da su pronašli zajednički jezik. Spona je bio Alen Petrović, bivši igrač i sportski direktor Osijeka koji ima mandat za Pašalića i očito je iskoristio svoje veze s matičnim klubom. Prema našim informacijama Pašalića u ovom trenutku tek detalji dijele od potpisa ugovora s Bijelo plavima.

Podsjetimo, Pašalić je “naše gore list” koji je rođen u rujnu 2000. u Karlsruheu a igrao je za mlađe kategorije Hoffenheima, Karlsruhea, Stuttgarta i Borussije Dortmund za čiju je prvu momčad debitirao prošle godine. Koji mjesec kasnije obukao je i dres U21 reprezentacije Hrvatske u play offu kvalifikacija za Euro kod izbornika Igora Bišćana.

Nakon što se njegov ugovor s Borussijom Dortmund primakao kraju, Pašalić je postao zanimljiv hrvatskim prvoligašima. Rijeka je bila najkonkretnija te je ponudila Marcu Pašaliću trogodišnji ugovor sa sasvim konkretnim uvjetima za naše podneblje. I činilo se kako će to biti zaključena priča dok se u igri nije pojavio Osijek.

Nakon što su ostali bez talentiranog stopera Ljube Puljića koji je ovih dana postao igrač njemačkog prvaka Bayerna, Osijek je reagirao i čini se privolio Pašalića na potpis ugovora.

Stjepan Tomas s njim bi trebao zaoštriti konkurenciju u veznom redu, dok će Pašalić dobiti priliku za iskorak u seniorskom nogometu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marco PašalićNK OsijekHNK RijekaBorussia DortmundHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti