Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Mario Ćuže sljedeći tjedan postaje igrač Dnipra

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 08:00

Dogovoreni su uvjeti jednogodišnje posudbe u Ukrajini u koju bi se Ćuže trebao zaputiti tijekom vikenda, točnije u nedjelju.

Nakon što su Atiemwena poslali na Cipar, u Maksimiru su tijekom srijede smanjili kadar za još jedno ime. Mario Ćuže odlazi na jednogodišnju posudbu u ukrajinski Dnipro gdje je odradio lanjsku polusezonu.

Kako saznajemo, bivši Dinamov trener Igor Jovićević nije imao ništa protiv da mu se Ćuže pridruži u pripremama za novu sezonu, a kako je napadač shvatio da je u Maksimiru prevelika konkurencija, pristao je na novu jednogodišnju turu na istoku Europe.

Prava šteta jer ono što je Ćuže pokazivao tijekom priprema sugeriralo je kako treba dobiti priliku u Dinamu i kako bi ovo mogla biti njegova sezona. No, očito je struka procijenila da mogu i bez njega te iskoristila dobre relacije s bivšim trenerom i omogućila napadaču novu priliku za dokazivanje.

Ćuže je dijete Neretve iz Metkovića koji je s 14 godina postao dio Dinamovog sustava. U siječnju 2020. je poslan na prvu posudbu u Istru iz koje se vratio nakon šest mjeseci. Nešto kraće trajala je posudba u Lokomotivi pa već spomenuti odlazak u Dnipro.

Sada su dogovoreni uvjeti jednogodišnje posudbe u Ukrajini u koju bi se Ćuže trebao zaputiti tijekom vikenda, točnije u nedjelju.

Inače, Ćuže ima ugovor s Dinamom do siječnja 2025. godine.


Tagovi

Mario ĆužeIgor JovićevićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti