Marko Lukunuć/PIXSELL
Marko Lukunuć/PIXSELL

Germanijak doznaje: Maribor želi dovesti Julardžiju i Kulenovića

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.07.21. | 12:26

Slovenski prvoligaš rado bi vidio dvojicu igrača Dinama u svojim redovima

Već smo pisali kako Damir Krznar mora drastično srezati kadar koji trenutno ima na raspolaganju. Preko 40 igrača može jamčiti samo nezadovoljstvo i trener Dinama toga je itekako svjestan.

Upravo iz tog razloga se sportski sektor trudi iz petnih žila pronaći adekvatne adrese za razvoj svojih igrača a ono što je nekada bila Lokomotiva, sada postaje Šibenik.

Prvo im je Dinamo napunio budžet transferima Marka Bulata i Denija Jurića (kojeg je ostavio na Šubićevcu), dao im je na posudbu Antonia Marina a sada saznajemo da bi put Šubićevca mogao Edin Julardžija.

Jedan od ponajboljih igrača generacije 2001., klasična desetka koja će opaliti “panenku” Bayernu na njegovom stadionu za četvrtfinale juniorske Lige prvaka, bez da trepne. Edo je šmeker kakvoga tribine vole ali očito da nije projekt kluba. Poput, Jakova-Antuna Vasilja

Ovo su već druge seniorske pripreme na kojima Julardžija nije pronašao svoje mjesto i jasno je da mora početi graditi svoju seniorsku priču van Maksimira. Pa se eventualno ondje vratiti jednoga dana.

Eduardo Zapata, prvi čovjek Šibenika, već duže vrijeme šalje pozitivne signale oko Julardžije. Jednog bisera je već dobio jer Antonio Marin već neko vrijeme trenira sa Šibenikom. Sada je bacio oko na Julardžiju. I načelno u Dinamu nemaju ništa protiv da Edo ode na posudbu bez prava otkupa.

No, saznajemo kako se ovih dana u igru uključio slovenski Maribor koji bi u svoje redove doveo Edina Julardžiju i Sandra Kulenovića. No, Maribor bi to napravio isključivo pod uvjetima da posudba bude s klauzulom o eventualnom otkupu ugovora po unaprijed dogovornim uvjetima (fiksna odšteta ili postotak od prodaje) što Dinamu baš i ne odgovora…


Tagovi

Edin JulardžijaSandro KulenovićDinamo ZagrebNK ŠibenikMaribor

Ostale Vijesti