Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Los Angeles odustao od Rukavine, evo gdje odlazi Dinamov talent!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.01.24. | 16:06

Talentirano krilo Dinama ipak neće ostati u Maksimiru već odlazi na posudbu do ljeta u redove konkurencije

Dinamo ipak nije uspio prodati svog talentiranog krilonog napadača Gabrijela Rukavinu u MLS. Prema informacijama Germanijaka, Los Angeles odlučio se za Gabriela Perca, 22-godišnjeg Brazilca kojeg su kupili iz Vasco de Game za 9,3 milijuna eura.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, to ne znači da Rukavina ostaje u Dinamu. Kako Germanijak doznaje, talentirani napadač odlazi na posudbu u Goricu kod Dinka Jeličića. Prema dogovoru, riječ je o posudbi do ljeta s opcijom da Rukavina i duže ostane u Gorici. U ovom trenutku to se čini kao najbolje rješenje za Rukavinu i za Dinamo. On će dobiti potrebnu minutažu koja je jako važna u ovom stadiju njegove karijere, a Dinamo će imati igrača koji će biti u svojevrsnom izlogu. Na koncu, poznavajući Nenada Črnka, posudba neće biti besplatna već će Gorica dobiti određeni postotak u nekom sljedećem transferu na ime razvoja igrača Dinama u svom sustavu.

Rukavina bi već sutra trebao biti na treningu Gorice, ostaje pitanje hoće li konkurirati za nedjeljni sudar upravo s Dinamom ili ide u konkurenciju od sljedećeg kola.



Tagovi

Gabrijel RukavinaGNK DinamoZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti