Sanjin Strukić/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL

Germanijak doznaje: Krznar riješio enigmu zadnjeg reda

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 21.08.21. | 17:46

Stoperski tandem čine Franjić i Theophile-Catherine, dok su bekovi Moharrami i Moubandje

S 40-ak igrača s kojima je Dinamo krenuo na pripreme, na kraju se panično skuplja obrana u gradskom derbiju protiv Lokomotive. Naime, u zadnjoj liniji trener Dinama ne može računati na ozlijeđene Lauritsena i Perića. Nema niti Josipa Šutala pa će priučeni lijevi bek, ali zapravo zadnji vezni po prirodnoj poziciji, Bartol Franjić protiv Lokomotive zaigrati na stoperskoj poziciji.

Uz njega će biti Kevin Theophile-Catherine koji je u ovoj sezoni igrao sve europske utakmice, njih sedam, te one protiv Rijeke i Gorice u HNL-u. Franjić ima šest utakmica u početnoj postavi, ali pet puta kao lijevi bek te protiv Slaven Belupa kao zadnji vezni.

Na desnom beku će večeras svoj debitantski nastup u ovoj sezoni upisati Sadegh Moharrami koji se ozlijedio tijekom priprema u Sloveniji te nije konkurirao za utakmice.

Na lijevom beku je Krznar odlučio ukazati povjerenje Moubandjeu koji ima šest utakmica u sezoni i sve ih je odigrao na toj poziciji osim ove posljednje protiv Šerifa kada je zamijenio Dinu Perića na mjestu stopera.


Tagovi

Damir KrznarSadegh MoharramiBartol FranjićKevin Theophile-CatherineJacques Francois MoubandjeDinamo Zagreb

Ostale Vijesti