Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Germanijak doznaje: Hajduk posudio talentiranog ofenzivca Interu, u Zaprešić se vraća i Čeliković

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.08.21. | 16:18

Div iz predgrađa nakon uvodnih je nekoliko kola posljednji na tablici 2. HNL i trebaju im pojačanja

Inter Zaprešić prije dvije je sezone igrao u najvišem rangu hrvatskog nogometa, a danas su s jednim bodom u prva tri kola na dnu drugoligaške tablice. Ambicije momčadi Mirka Labrovića, jasno, suprotne su od toga, žele se boriti za promociju, a to neće moći bez kvalitetnih pojačanja.

Zato će, kako doznaje Germanijak, u klub stići dva prvoligaška igrača. Neki novi dolasci u Hajduku, pogotovo povratak Samuela Eduoka, rezultirali su time da desni krilni napadač Ivan Brnić ove sezone ne dobije priliku na Poljudu. 19-godišnjak pod Jensom Gustafssonom nijednu utakmicu nije gledao ni s klupe pa je očito najbolje rješenje i za igrača i za klub da privremeno nađe sredinu u kojoj će skupljati minutažu. Njegov bi novi dom, stoga, trebao postati Zaprešić.

Na stadion Ivan Laljak-Ivić prema našim saznanjima također stiže bek Lokomotive Ivan Čeliković. Vraća se, zapravo, jer je u Interu bio prije dolaska na Kajzericu, od veljače 2018. do siječnja 2020. Nakon nekoliko sjajnih predstava imenjaka mu Milićevića na navedenoj poziciji, ljudi iz kluba koji svoje utakmice igra na Kranjčevićevoj zaključili su kako je za popularnog Čelika mjesta neće biti te da je najbolje da ode u ekipu gdje možemo do mjesta u prvih 11.

I Hajduk i Lokomotiva ranije su po jednog od svojih igrača već odlučili pustiti u spomenutog drugoligaša. Iz Splita je stigao desni bek Asim Muratović, dok su Lokosi papire dali mladom vrataru Luki Ivanu Lukiću.



Tagovi

Inter ZaprešićNK LokomotivaHajduk

Ostale Vijesti