Foto: Dominik Smolak
Foto: Dominik Smolak

Odlasci nakon Dragovoljca: Uz Knolla, još trojica napustila Slaven

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.08.21. | 15:45

Dvojica bivših Hajdukovaca raskinula ugovor, kosovski reprezentativac na kaljenju

Torles Knoll od danas je službeno bivši igrač Slaven Belupa, čime je koprivnička momčad ostala na samo tri napadača, a odlasci iz kluba nastavljaju se nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka. Naime, Podravinu su napustila trojica mladih igrača i dodatno suzili kadar nakon domaćeg poraza od Hrvatskog dragovoljca i otkaza Deanu Klafuriću.

Veznjak Marko (22) i desni bek Bruno Čovo (20), braća iz Sinja koja su igrala u školi nogometa Hajduka, raskinuli su ugovor s Farmaceutima nakon dvije godine u Koprivnici. Marko je u Slaven stigao iz Dugopolja, a Bruno iz druge momčadi Osijeka i obojica su do početka ljeta bila na posudbi u Međimurju. Veznjak je nedavno otišao na kaljenje u drugoligaša Dubravu, dok je mlađi brat tražio gdje će na posudbu, no sada mogu početi tražiti novu sredinu, u kojoj bi se zadržali trajno.

Da to nije sve, potvrđuje i odlazak veznjaka Blendija Morine (20) na posudbu. Kako doznaje Germanijak, kosovski U-19 reprezentativac koji je početkom 2020. u Miškininu stigao iz matične Bese, iskustvo će skupljati u trećeligašu Vodicama. Ondje će imati priliku učiti od starijih, jer u klubu su imena poput Hrvoja Spahije, Mehmeda Alispahića te Tonija Španje.

Marko Čovo prema Transfermarktu vrijedi 100, a Bruno Čovo i Blendi Morina 50 tisuća eura.



Tagovi

Slaven Belupo

Ostale Vijesti