Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Gyurcso pred povratkom u domovinu

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.08.21. | 17:16

Nije se naigrao u Osijeku, svega četiri nastupa od siječnja do danas

Nakon “tihe” polusezone u redovima Osijeka, gdje bivši Hajdukov ofenzivac Adam Gyurcso nije ostvario neku zapaženu ulogu, vrijeme je za transfer. Kako doznajemo, bivši mađarski reperzentativac je na korak od prelaska u bivši Videoton, koji je danas poznatiji pod imenom MOL Fehervar.

Kako doznajemo, liječnički je na rasporedu nekada do srijede, a do kraj tjedna bi Adam trebao i službeno biti predstavljen u Mađarskoj.

Gyurcso se u Osijeku nije naigrao. Upisao je mršava četiri nastupa i postigao samo jedan pogodak. To je definitivno premalo za ofenzivca koji je u Hajduk stigao kao pojačanje. O njegovom učinku u Bijelom dresu bi se dalo govoriti. Adam je upisao 15 pogodaka i 20 asistencija u četiri sezone koliko je proveo na Poljudu.

U Videotonu (MOL Fehervar) bi se trebao snaći. T je jedan od prvih klubova za koje je zaigrao seniorski nogomet, a upravo je u dresu mađarskog prvoligaša njegov talent prvo primijetio poljski Pogon, a potom i Hajduk. Napomenimo kako je između Hajduka i Osijeka Gyursco kratko igrao i za Puškaš Akademiju.

Za kraj, spomenimo da će ga u svlačionici MOL-a dočekati bivši Dinamovac Armin Hodžić koji je nedavno potpisao ugovor s klubom.


Tagovi

Adam GyurcsoMol FehervarDruštvo prijatelja Hajduka ZagrebOsijek

Ostale Vijesti