Paul Childs/Action Images
Paul Childs/Action Images

Tino Sven Sušić dobio kartu u jednom smjeru, uskoro postaje slobodan igrač: „Odluka je konačna“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.08.21. | 10:06

Bivši branič Hajduka prekrižio je bivšeg veznjaka Hajduka.

Novi trener Sarajeva, Goran Sabić, na posljednjoj konferenciji za medije potvrdio je kako Tino Sven Sušić više neće nositi dres Sarajeva i kako je njegova odluka konačna.

Sušiću se zamjeraju mnoge stvari, od predstava na terenu pa sve do zalaganja na treninzima, a nakon što je prvo udaljen iz momčadi, sad je jasno kako će u istu neće vratiti. Šok terapija očito nije uspjela, a izvjesno je i da će Sušić uskoro postati slobodan igrač.

"Sušić nije u momčadi, meni trebaju igrači koji žele ostaviti srce na terenu. Cijenim ga, znamo se privatno, ali momčad je na prvom mjestu. To je moja odluka i ja stojim iza nje, a što se mene tiče, odluka je konačna", rekao je Sablić.

Iako ima svega 29 godina te bi pred njim trebalo biti još mnogo sezona na visokoj razini, izgleda kako Sušiću više nogomet nije prioritet u životu. Za igrača kojeg je nekada u svojim redovima htio milanski Inter skoro je pa nepojmljivo da u klubu kao što je Sarajevo ne radi razliku na terenu.

Njegovo nogometno znanje nikad nije bilo sporno, ali igre nisu na razini talenta kojeg posjeduje već godinama. Vidi se to i po kretnji njegove tržišne vrijednosti na Transfermarktu budući da otkako je stigao u Sarajevo ista se doslovno prepolovila pa je tako Sušić danas 'težak' 400 tisuća eura.


Tagovi

Tino Sven SušićFK SarajevoSarajevoGoran SablićHajduk

Ostale Vijesti